Energie

Als 19-jarige kwam ik van het CIOS en wist ik één ding zeker: sporten maakt gelukkig en dat wil ik met mensen delen. Nu, meer dan twintig jaar later, geloof ik daar nog steeds in. Lange tijd werkte ik bij een grote sportclub in Amsterdam waar ik (op yoga na) alle lessen heb gegeven. In de corona tijd, toen de sportscholen tijdelijk hun deuren moesten sluiten, werden dat online lessen en toen het weer toegestaan was om buiten trainingen te geven, ging ik Bootcamp geven in mijn eigen tuin. We woonden toen tijdelijk op een boerderij net buiten Muiden met een gigantische tuin, waar ik grote groepen dames trainingen heb kunnen geven.

Sport- & ontmoetingsplek. Sport en bewegen zijn altijd mijn grote liefde gebleven. Vlak na onze verhuizing  naar de Krijgsman ontdekte ik meer mooie plekken in Muiden om buiten te sporten. Met het mooie strand en diverse parkjes binnen handbereik miste ik alleen nog de nodige sportfaciliteiten. Ik had zelf ook behoefte aan een ontmoetingsplek, waar ik met andere jonge moeders en dames uit de buurt samen kon komen. Zo ontstond het idee om Bootcamp Muiden te starten.

Energie & balans. Het geeft me zo veel energie om met een kleine groep vrouwen te trainen in de frisse buitenlucht. Door de geringe groepsgrote hebben we tijdens de bootcamp training tijd om specifieke spiergroepen te trainen én bij te praten. Inspanning en ontspanning gaan dus hand in hand. Daarnaast heb ik tijd om iedereen persoonlijk te begeleiden tijdens de oefeningen. Ik zorg dat iedereen mee kan doen. De oefening zijn afgestemd op jouw lichaam en trainingsniveau. Ben je aan het opbouwen of heb je een blessure? Wil jij graag sporten tijdens je zwangerschap? Het kan allemaal.

Flexibiliteit

Als ouder ben je veel om de activiteiten van je kinderen heen aan het plannen. En soms loopt die planning heel anders dan verwacht. Herkenbaar? Voor mij is flexibiliteit inmiddels dagelijkse kost met drie kleine kinderen thuis. Daarom ga ik ook flexibel om met mijn bootcampers. Jij besluit zelf wanneer je tijd en energie hebt om te trainen. Ben je aanwezig, dan betaal je via een Tikkie voor die training. Geen abonnementen, geen verplichtingen. Het dagelijks (gezins)leven levert al genoeg verplichtingen op.

Naast mijn werk in de sport, ben ik ook een fervent watersporter.  In mijn vrije tijd ben ik graag op het water op een catamaran aan het zeilen of aan het surfen. Helaas kom ik op het water tijdens  het zeilen en op het land tijdens het sporten, te vaak plastic afval tegen. Daarom ben ik ook schipper bij Plastic Whale in Amsterdam. Plastic Whale zet zich in voor plastic vrij land en water. Zodat onze kinderen in de toekomst ook weer in plastic vrije wateren kunnen spelen en sporten.

 

Ervaringen van klanten

 

Een fijne sportgroep waar je wordt gemotiveerd om soms net nog even door te gaan maar waar ook begrip is voor een blessure of herstel na zwangerschap. Lekker  sporten in de buitenlucht met gewichten en lichaamsgewicht. Tineke zorgt voor een energieke, afwisselende en leuke les! Echt een aanrader!!
Anniek Koelmans
Muiden
Ik ga graag naar de Bootcamp bij Tineke, weer of geen weer. Tineke weet altijd een fijne, afwisselende en resultaat gerichte training te geven.  Een Bootcamp op elk niveau met oog voor persoonlijke aandacht. Tineke haar enthousiasme is aanstekelijk, waardoor je (zelfs op minder dagen) weer vol energie naar huis gaat. Je kunt je kort van te voren voor een les aanmelden en dat geeft vrijheid in het trainen, waardoor de drempel laag is om te gaan.
Bianca Glang
Muiden
Wil je met leuke meiden een heerlijke outdoortraining. Ga dan trainen bij Tineke in Muiden. Het positivisme van deze all-round sportvrouw spat er altijd vanaf en je gaat met veel voldoening naar huis.
Hella Noorlander
Amsterdam